maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kylpyhuone melkein valmis

Putkiremontti toi mukanaan kylpyhuoneen suunnittelun.

Olen ihastellut vaikka minkä laisia kylppäreitä, mutta niillä ei ole ollut mitään yhteistä - eikä mikään niistä ole mennyt ylitse muiden. Tammikuussa selailin vanhoja sisustuslehtiä ja siellä se sitten tuli vastaan. Mustavalkoinen kylpyhuone, missä oli käytetty efektinä puuta ja luonnonmateriaaleja.
Vähän 50-lukua, mikä sopisi hyvin 40-luvulla rakennettuun taloon.
Lattia & seinät siis check. Valkoinen kaakeli seinään, lattiaan mustavalkoinen laatta...

Pikkusälää, kuten naulakoita yms. hankin ikeasta tämän kuvan inspiroimana


Kuva täältä


Valkoisen altaan ja allaslaatikoston yläpuolelle piti valita peilikaappi.
Meni pitkään, ennen kuin löysin haluamani ... ja vielä Netraudan outletista 80€ normaalia hintaa halvemmalla. Olin miettinyt mustan ja graniitinharmaan välillä, mutta tässä tilanteessa hinta ratkaisi harmaan eduksi.
Saanko esitellä Svedbergsin Holgerin



Holgerin yläpuolelle pitäisi hankkia vielä valo.
Ensin ajattelin mustaa Ikean Vitemölla valaisinta, mutta sitten löysin Bauhausista enemmän 50-lukua olevan valaisimen... Pitää käydä katsomassa se ihan kaupassa, en uskalla tällaisia pitkän ajan tavaroita ostaa sokkona nettikaupasta, jos mahdollisuus paikan päällä käymiseen on.
Joku kiva, vähän erilainen lamppu olisi hauska, kattovalo kun tulee olemaan "perussettiä" eli tuohon peilikaapin päälle tulevaan valoon voi vähän satsata.

Jään miettimään vielä... ja sitten olisi vielä löydettävä joku pieni säilytyskaluste, pyörillä tai ilman, ammeen viereen. Ehkä... Huoh...
Ja lasiset hyllyt Ikeasta... yksi tai kaksi... jotta saan kynttilän yms...

Kyllä tää on taas vaikeaa. Vessapaperitelineen valitseminen kesti 2 viikkoa.
Mutta kaipa tää vielä tästä...

1 kommentti:

  1. Löytyikö lopulta säilytyskalusteet? Meidänkin kylpyhuone on valmistumassa. Suihkuseinä puuttuu, samoin led-valo kaapiston yläpuolelle. Mukava projekti mutta ymmärrän tuon, että valinnoissa kestää. Sama ongelma meillä ollut. Hanaa mietittiin kolme viikkoa! https://www.suihkutilat.fi/suihkuseinat

    VastaaPoista